Onze vakanties zijn van: 21 december tot 6 januari, 8 april tot 22 april en 13 juli tot 5 aug. Dan zijn wij gesloten.

Bestel steeds tijdig u hapjes aub! Wij zijn tegenwoordig regelmatig volgeboekt.

Voeg één soort hapjes toe aan je feestje. Linksboven verschijnt voor hoeveel personen dit nu is.

Tot 1 week vooraf je bestelling aanpassen of zelfs kosteloos annuleren. Das pas service!

TIP: bekijk op de facebook pagina van Hapjes & Co de vele recensies en laat je overtuigen…

Babyborrel pakketten! Met bediening, buffet of enkel leveren. Reeds vanaf € 5,00 p.p.

Onze vakanties zijn van: 21 december tot 6 januari, 8 april tot 22 april en 13 juli tot 5 aug. Dan zijn wij gesloten.

Al onze hapjes worden dagelijks vers voor u bereid. Ook op zondag!

Veelgestelde vragen

Wanneer doe ik best een aanvraag?
Hoe vroeger, hoe beter. Indien u een datum voor uw feest heeft vastgelegd kan je best direct een assortiment samenstellen op de website en versturen. Indien je deze aanvraag dan bevestigd hebt kan je  nog steeds de bestelling aanpassen tot 5 dagen vooraf. Je bent dan al wel zeker van je plaats, uur van levering,… Doordat wij steeds dagvers onze hapjes bereiden gebeurt het regelmatig dat we volboekt zijn. Reserveer dus tijdig! U kan ten allerlaatste een last minute bestelling doorgeven tot 5 dagen vooraf, al kan het dan zelfs regelmatig volgeboekt zijn.

Wat en hoeveel bestel ik eigenlijk?

Hoeveel je juist nodig hebt zie je vanaf dat je 1 hapje gekozen hebt links op de pagina verschijnen. Sommige hapjes zijn groter en andere kleiner. Wij rekenen het voor je uit. Wat je besteld hangt van je smaak af. Een aandeel van 20% zoete desserts is zeker aan te bevelen. Onze tapa-broodjes en een originele dipschotel is ook steeds een succes.

Indien ik een grote bestelling plaats, krijg ik dan korting?

Inderdaad, vanaf dat u voor meer dan € 200,00 hapjes besteld word er automatisch een korting verrekend. Bij het doorsturen van uw aanvraag kan u zien hoeveel korting er is afgehouden.

Hoe wordt de betaling geregeld?
Indien je een assortiment op de website hebt samengesteld dan verstuur je deze via de de knop rechtsboven. Daags nadien krijg je dan nog een email met een mooi overzicht van je bestelling. In deze email staat ook de keuze van betaling vermeld. Als particulier kan je ofwel cash bij levering betalen of vooraf via overschrijving. Organisaties met een BTW nummer mogen achteraf via overschrijving betalen.

Hoe wordt alles geleverd?
Tenzij anders aangegeven wordt alles op schotels geleverd, klaar om te presenteren. Deze worden dan nog eens in compacte stapelbare bakken geplaatst. In een normale personenwagen kunnen zo al snel enkele honderden hapjes vervoert worden.

Hoe lang blijven de hapjes lekker vers?
Onze hapjes worden net voor vertrek bereid en met een gekoelde bestelwagen geleverd. Alles blijft ten minste 6 uur na levering nog lekker vers. Onze hapjes om zelf op te warmen en desserts zijn zelfs daags nadien nog lekker.

Moet ik het leeggoed zelf terug bezorgen?
De schotels en eventueel ander materiaal dient u binnen de 7 werkdagen terug te bezorgen in Kasterlee. Dit kan elke werkdag tussen 7u en 15u. Op zaterdag en zondag tussen 11u00 en 11u30. Het leeggoed dient in propere toestand terugbezorgd te worden.

Woont u iets verder weg en heeft u geen hot-dog’s of soep besteld. Dan kan je de schotels ook terug bezorgen via een kiala punt in je buurt. In dat geval storten wij het bedrag van de waarborg terug op uw rekening.

Voor bedrijven kunnen wij tegen meerprijs ook een ophaalservice voor het leeggoed voorzien. In dat geval dient u geen waarborg cash te voorzien.

Heb ik zelf bestek nodig?
Bij al onze hapjes wordt indien nodig passend bestek bijgeleverd. Servies heeft u niet nodig, alles is uit het vuistje te eten. Indien u voor leveren of afhalen kiest dient u zelf nog servetten te voorzien.

Hapjes & bediening  of  enkel voor leveren/afhalen kiezen?
Indien u een hapjes buffet wilt plaatsen heeft u hier weinig of geen werk mee. De schotels op het buffet plaatsen en klaar. Indien u wenst dat er wordt gegaan met hapjes en ook een grotere hoeveelheid warme hapjes wilt serveren is het aangewezen om voor Hapjes & bediening te opteren.

 

Uw vraag niet gevonden? Bel van maandag tot zaterdag tussen 9u & 19u voor tel. advies: 0471 81 54 96