Onze vakanties zijn van: 21 december tot 6 januari, 8 april tot 22 april en 13 juli tot 5 aug. Dan zijn wij gesloten.

Bestel steeds tijdig u hapjes aub! Wij zijn tegenwoordig regelmatig volgeboekt.

Voeg één soort hapjes toe aan je feestje. Linksboven verschijnt voor hoeveel personen dit nu is.

Tot 1 week vooraf je bestelling aanpassen of zelfs kosteloos annuleren. Das pas service!

TIP: bekijk op de facebook pagina van Hapjes & Co de vele recensies en laat je overtuigen…

Babyborrel pakketten! Met bediening, buffet of enkel leveren. Reeds vanaf € 5,00 p.p.

Onze vakanties zijn van: 21 december tot 6 januari, 8 april tot 22 april en 13 juli tot 5 aug. Dan zijn wij gesloten.

Al onze hapjes worden dagelijks vers voor u bereid. Ook op zondag!

referenties

food truck met garcons in kleur            zijaanzicht met dame

Hier vindt u een overzicht van enkele van onze realisaties :

 • The Jane Antwerpen & Masterchef Nederland: Voor tv opnames van het programma Masterchef Nederland deden zij een beroep op Hapjes & Co voor een luxe lunch te leveren. Deze ging door in het restaurant van Sergio Herman en Nick Bril in The Jane Antwerpen. Ook deze topchefs hebben deze dus van onze hapjes en tapa-broodjes mogen proeven. Hiervoor waren wij toch een beetje zenuwachtig. De reacties waren gelukkig unaniem positief:-)
 • MIA’s: Begin 2015 hebben wij het genoegen gehad om de catering op de MIA’s te verzorgen. Deze keer werden deze opgenomen in de AED studio’s te lint. Wij mochten de 1000 VIP gasten van de lekkerste fingerfood voorzien. De uitzending was natuurlijk live op VRT te bekijken.
 • Café costume: In Antwerpen hebben wij al meermaals de catering verzorgt voor dit wel echt hip “café” Voor een stijlvol en hip maatpak dien je echt wel bij café costume te zijn! Dat weet ik uit ervaring-)
 • Wijnegem shopping center: Hier werd de hoogste indoor kerstboom van Europa aan de pers voorgesteld met een hapje en een drankje. Daarna mochten we al de winkeluitbaters, en dat zijn er nogal wat … voorzien van bubbels, ambachtelijk appelsap & onze tapa-broodjes.
 • Privéfeesten: Dagelijks leveren wij op meerdere babyborrels, trouwfeesten en bedrijfsrecepties. Van Arendonk tot Brussel leveren wij de lekkerste tapas-broodjes.
 • Vlaanderen vakantieland: Onder naam cuisine Kristien is onze finger food truck momenteel doorheen Vlaanderen allerhande streekproducten aan het promoten. Het team van de VRT is er samen met chefs van jong keukengeweld de heerlijkste gerechten mee aan het klaarstomen. In december zijn de afleveringen in Vlaanderen vakantieland te zien.
 • doctoraatsverdediging: regelmatig verzorgen wij de receptie aansluitend op een doctoraatsverdedigingen in de aula van Gent of in het kasteel van arenberg te Leuven.
 • oiltanking Antwerpen: Een receptie met warme en koude hapjes + soepbuffet voor 150 pers. verzorgt in de buskruit bunker uit 1800 in het mooie dorpje Lillo. Het ambachtelijk appels van appelen Roes uit Oud-turnhout was ook van de partij
 • Reggae Geel: Met the finger food truck op het grootste Reggae festival van Europa gestaan. Ongetwijfeld de leukste werk ervaring tot nu toe. Bekijk hier de foto’s!
 • Cinéfestival Herentals : Voor de 200 vips op dit festival hebben wij een ruim assortiment warme en koude hapjes voorzien.
 • De ommegang van de hegge in Poederlee : Een groot evenement dat eens om de 25 jaar plaatsvindt. Hapjes & Co heeft hier de catering en het meubilair voor de 320 vips (waaronder onze minister president) verzorgd.
 • Receptie 20 jaar V.D.A.B te Brussel : Ook hier hebben wij 550 gasten laten genieten van onze luxe hapjes & receptiebroodjes.
 • Cobra deluxe Lichtaart : In de legendarische discotheek Cobra te Lichtaart worden tegenwoordig al even legendarische huwelijksfeesten gegeven. Wij verzorgen hier dan meestal de catering.
 • Woestijnvis party Antwerpen: ter gelegenheid van 1 miljoen bezoekers voor de film Loft organiseerde Woestijnvis een receptie voor de volledige cast in het Felixpakhuis te Antwerpen.
 • Kreatos party Antwerpen : Voor dit nationaal event hebben wij (al meerdere jaren) maar liefst 400 kapsters van hapjes & receptiebroodjes voorzien.
 • Shiplink Antwerpen : Op deze beurs voor havenbedrijven hebben we de meer dan 800 gasten en standhouders al meerdere keren laten genieten van onze originele tapa-broodjes.
 • Personeelsfeest O.P.Z Geel : De 400 personeelsleden van hapjes & broodjes voorzien. Het was een succes…

Bekijk ook zeker www.facebook.com/hapjesenco en laat u overtuigen door de vele reacties van onze klanten.

hapjes & co maakt van uw feest een succes          Hapjes & Co maakt van uw feest een succes         hapjes antwerpen         catering Antwerpen

Een bloemlezing uit ons klantenbestand:   Coca Cola Brussel – Spotify Belgium NV – Colruyt Halle – K.B.C. Brussel – NMBS Brussel (directievergadering)  – Antwerp ship repair  –  Infrabel Antwerpen – Bayer Diegem  – De Lijn Antwerpen  – Stadsbesturen van Antwerpen, Brussel, Turnhout, Mechelen, …  – A.C.W Kempen  – Greenpeace Brussel – Lucky productions Vilvoorde – Studio 100 Schelle – V.D.A.B. Brussel – Dexia Brussel – Van Gansewinkel – Bobbejaanland Lichtaart – I.N.G. Bank – Kreatos Vlaanderen – Coca Cola – Honda center Wilrijk – Movetis Turnhout – O.P.Z Geel – C.M. Turnhout – Mars Belgium – Amerikaanse ambassade Brussel – voka – unizo – Vlaamse landmaatschappij – o.c.m.w van Brussel, Herentals, Antwerpen, Turnhout,…-  UCB Brussel – Harley Davidson club Belgium – de warande Turnhout -XIOS Hogeschool Limburg – de orde van advocaten Turnhout -Deutsche Bank AG Brussels – play out – café costume Antwerpen –  nog zoveel meer…

wijnegem shopping 1

wijnegem shopping 5wijnegem shopping 6