Onze vakanties zijn van: 21 december tot 6 januari, 8 april tot 22 april en 13 juli tot 5 aug. Dan zijn wij gesloten.

Bestel steeds tijdig u hapjes aub! Wij zijn tegenwoordig regelmatig volgeboekt.

Voeg één soort hapjes toe aan je feestje. Linksboven verschijnt voor hoeveel personen dit nu is.

Tot 1 week vooraf je bestelling aanpassen of zelfs kosteloos annuleren. Das pas service!

TIP: bekijk op de facebook pagina van Hapjes & Co de vele recensies en laat je overtuigen…

Babyborrel pakketten! Met bediening, buffet of enkel leveren. Reeds vanaf € 5,00 p.p.

Onze vakanties zijn van: 21 december tot 6 januari, 8 april tot 22 april en 13 juli tot 5 aug. Dan zijn wij gesloten.

Al onze hapjes worden dagelijks vers voor u bereid. Ook op zondag!

Over Hapjes & Co

Hapjes & Co is de ongetwijfeld de origineelste hapjestraiteur van Vlaanderen.

Wij bieden u een groot assortiment warme en koude hapjes aan, allemaal dagvers voor u bereid en op een uiterst originele manier gepresenteerd. Klaar om te serveren. Ook bijhorende diensten als een originele dranken service, professionele bediening, een koelwagen, feestelijk meubilair en een mobiele keuken ter plaatse behoren tot de mogelijkheden. Vanaf heden hebben wij zelfs een gloednieuwe food truck in gebruik.
Met ons jong & dynamisch team maken wij van uw feest een succes. Na meer dan 11 jaar ‘passie voor hapjes’ kunnen wij u een uniek en betaalbaar assortiment aanbieden. Reeds vanaf € 5,00 p.p. vind je bij ons een assortiment hapjes voor uw feest. Wij zijn ongetwijfeld de origineelste hapjestraiteur van het web!

Homemade! Dat proef je: Pesto’s en tapenades uit eigen keuken, dagelijkse aanvoer van verse groenten en kruiden, vers gebakken gehaktbrood, alle salades uit eigen keuken, originele broodrecepten die we dagelijks vers afbakken, elke dag vers bereide soep,,…Alles dagelijks vers bereid met eerlijke producten, wij maken nooit gebruik van kant en klare oplossingen en dat proef je!

Aan u de keuze:

hapjes, receptiebroodjes, luxe hapjes, warme hapjesLevering op locatie: Wij leveren onze hapjes steeds met een gekoelde bestelwagen.Zo blijven ze gegarandeerd nog lekker vers tot vele uren na levering. Alles wordt mooi op schotels geleverd, klaar om te presenteren. Links op deze pagina kan u bekijken vanaf welk bedrag wij bij u leveren.

hapjes afhalen. receptiebroodjes afhalen. hapjes & coAfhalen in Kasterlee: U kan steeds de bestelling afhalen in onze broodjeszaak te Kasterlee. Op werkdagen tussen 8u en 15u. Tijdens het weekend, op brug- en feestdagen enkel tussen 11u00 en 11u30. Onze hapjes worden op schotels gepresenteerd en in handige herbruikbare bakken verpakt. Heel handig zelf te vervoeren.

hapjes met bediening op uw feest.Hapjes & bediening: Hierbij arriveren wij met onze mobiele keuken op uw locatie. Koeling, een professionele oven, … Al het  nodige materiaal om uw feest of receptie tot een succes te maken brengen wij mee. Wij gaan continu rond met de hapjes gedurende een vooraf bepaalde periode. Achteraf maken wij eventueel nog een buffet. Een afsluitend dessertbuffet  behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Een feest met bediening is reeds mogelijk vanaf 60 pers.

Hulp nodig bij uw keuze? Contacteer ons