Onze vakanties zijn van: 21 december tot 6 januari, 8 april tot 22 april en 13 juli tot 5 aug. Dan zijn wij gesloten.

Bestel steeds tijdig u hapjes aub! Wij zijn tegenwoordig regelmatig volgeboekt.

Voeg één soort hapjes toe aan je feestje. Linksboven verschijnt voor hoeveel personen dit nu is.

Tot 1 week vooraf je bestelling aanpassen of zelfs kosteloos annuleren. Das pas service!

TIP: bekijk op de facebook pagina van Hapjes & Co de vele recensies en laat je overtuigen…

Babyborrel pakketten! Met bediening, buffet of enkel leveren. Reeds vanaf € 5,00 p.p.

Onze vakanties zijn van: 21 december tot 6 januari, 8 april tot 22 april en 13 juli tot 5 aug. Dan zijn wij gesloten.

Al onze hapjes worden dagelijks vers voor u bereid. Ook op zondag!

Klanten over Hapjes & Co

Regelmatig ontvangen wij via Facebook of mail reactie’s van onze klanten. ziehier een overzicht van recente recensies.

Freya – Oud turnhout – babyborrel

Onze babyborrel/housewarming in de tuin was een succes mede dankzij de yummy broodjes van jullie!
Tip voor wie wil bestellen: combineer verschillende formules (vb: clasic en deluxe) om de prijs (die al niet te duur is) te drukken en een verscheidenheid aan lekkers te krijgen.

Ziekenzorg – broodjeslunch

Graag willen wij hapjes en co bedankenn voor de opnieuw heerlijke broodjes. onze fantastische freelancers van ziekenzorg CM hebben het hun laten smaken. Altijd een beetje feest als Hapjes en Co erbij is. Hou je nog meer van feesten? Ziekenzorg CM bestaat 65 jaar en zal dit uitgebried vieren over gans Vlaanderen, kijk zeker naar www.ziekenzorg.be, iedereen welkom.

Ellen – Arendonk – feestje

de Hapjes waren een succes het was toppie
meer dan tevreden van jullie service
Eerst de hapjes krijgen en an pas betalen vond ik een ‘uitzonderlijke ‘ service… ECHT Super
Mijn volgende feestje zal ik zeker bij jullie terug komen

Ghita – Brussel – huwelijksverjaardag

Dankzij jullie heb ik een heel fijn en goed verzorgd feestje gehad op 6 september! :-) De levering van de broodjes was zeer goed op tijd (rekening gehouden met de gevraagde levertijd! ) en de broodjes, hapjes, mini burgers waren zeer lekker en zeer goed verzorgd! :-) Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader!

Brigitte – Wezembeek Oppem – Huwelijksverjaardag

Van harte bedankt voor de catering op ons feestje “The past, the present … the best is yet to come !” voor 150 man ! Iedereen was laaiend enthousiast over de hapjes en met name de wraps, de hamburgertjes en de aardbeiendessertjes werden extra bejubeld. De bediening was vlot en top! Het hotdogbuffet in de kleine uurtjes was eveneens een aanrader. We hebben jullie gevonden via een zoeker op Google met ingave “originele catering” en kunnen zeker zeggen dat het origineel, zeer lekker en supertof was. Wij zullen zeker niet nalaten om voor jullie reclame te maken !!! Bedankt Hapjes & Co. Brigitte en Marc

Anke – lichtaart – doopfeest

Beste, hartelijk dank voor de op en top verzorgde broodjes en vlootjes voor het doopfeest van onze dochter. Zeer lekker, mooi gepresenteerd, correcte levering. Kortom een topper. We vonden jullie via Facebook, waren er niet helemaal gerust in maar een echte aanrader!

Kerstin – Willebroek – babyborrel

Zondag een babyborrel gehad van ons zoontje. Jullie hapjes vielen enorm in de smaak, we hebben van velen complimentjes gekregen. Heel wat mensen hebben jullie kaartje meegenomen. De schotels waren heel verzorgd en alles was superlekker. Op een paar dessertjes na was alles op, dat zegt al genoeg … Voor een volgend feestje gaan we zeker terug beroep doen op jullie. Merci !

Romina – Aarschot – verjaardagsbrunch 

Gisteren de schotels ingeleverd na de verjaardagsbrunch van onze kapoen. De hapjes waren weer een schot in de roos: vers, gezond en superlekker! Zelfs gasten die al beslist hebben om hapjes & co an te spreken voor hun eigen feestje. Ook de service en presentatie waren weer onberispelijk. Dankjewel Hapjes&co voor jullie hulp bij ons geslaagde feestje

Liesbeth – Herentals – bedrijfsfeest

Alle gasten waren super tevreden, dus wij ook.

Studentenraad – K.U. Leuven – receptie

Alles is zeker naar wens verlopen.
De complimentjes over de hapjes waren talrijk! Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Tinne – Geel – verjaardagsfeest

Zeer tevreden van de catering op het feestje van mijn schoonvader. Vooral ook leuk dat er niet alleen vegetarische opties waren, maar ook nog LEKKERE en gevarieerde opties. Jammer dat de ruimte in mijn maag beperkt is, want ik had gerust nog wat meer willen eten.

Fien – Arendonk – babyborrel

We zijn zeer tevreden over Hapjes en Co! De service was super. Alles is zeer vlot verlopen, de hapjes , broodjes en dergelijke waren zeer lekker. De gasten zijn voldaan en tevreden vertrokken. We kregen veel complimenten over het aanbod en variatie aan hapjes.
Als we nog een feest of dergelijke organiseren, zullen we zeker terug aan Hapjes en Co denken!

Jeroen – Olen – bedrijfsreceptie

Ik wil jullie even laten weten dat iedereen de broodjes superlekker vond. Ook over de service (afspraken, levering, …) heb ik enkel positieve commentaar. Heel erg bedankt voor de vlotte samenwerking!
ps de schotels brengen we in de loop van de week binnen.

Steven – Turnhout – trouwreceptie

Ons feestje was geslaagd! Wij en onze gasten waren zeer tevreden over de broodjes en glaasjes.
Het kiezen en bestellen ging zeer vlot, gemakkelijk en correct. Duidelijke website.
De hoeveelheid die jullie aangeven klopte perfect.
De broodjes zelf waren vers en goed belegd, goed formaat. De wraps waren iets minder in trek wegens te droog en tussen sommigen zat iets te weinig tussen.
De glaasjes vond iedereen super!
De presentatie was goed en gemakkelijk, alles kon zo op tafel, geen extra werk.
Voor herhaling vatbaar!

Reactie Hapjes & Co: Oei, de opmerking van de wraps gaan wij zeker ten harte nemen. Dit zal in de toekomst niet meer gebeuren!

Frans – Antwerpen – privé feest 

Wij hadden voor de partyhapjes en tapadesserts gekozen. Dat was echt super. Binnen enkele maanden hoor je terug van ons voor onze babyborrel-)

Daniella – Mol – receptie

Wij en onze gasten waren zeer tevreden over de broodjes!

Tom – Antwerpen – babyborrel

De broodjes en dessertjes van Hapjes en Co vielen erg in de smaak op onze babyborrel. Verschillende mensen hebben jullie contactgegevens gevraagd of een kaartje meegenomen. Zelf was ik heel tevreden over het gemak van bestellen en de stipte levering. Jullie leveren super werk!

Wendy – Arendonk – receptie

Alles weerom tip top in orde en overheerlijk! wendy

Patrick – Scherpenheuvel – vergadering

Voor de betere hap tijdens de algemene vergadering van onze Harley-Davidsonclub Free Wheeling Kempen vzw was de keuze van onze leden snel gemaakt: Hapjes & Co, met een uitgebreid en zeer gevarieerd assortiment van zuiderse tapa-broodjes, tapa-broodjes de luxe, classic tapa-broodjes en zelfs veggies ! Supermakkelijk online besteld, knappervers gemaakt volgens de bestelling en tijdens de pauze van de vergadering met veel smaak door ieder van genoten. ’t Was niet de eerste maal dat we het genoegen hadden om met Hapjes & Co samen te werken, en ’t zal hoogstwaarschijnlijk ook niet de laatste keer zijn. Proficiat met jullie zaak en doe zo verder !

Katrien – Leuven – receptie

Bedankt voor de lekkere broodjes die jullie zaterdag bij ons hebben geleverd, alles was top! De broodjes waren even mooi als op jullie foto’s en vooral superlekker! We hebben heel veel goede reacties gehad
Voor herhaling vatbaar ….

Els – Geel – familie bijeenkomst

Bedankt voor de lekkere broodjes die jullie zaterdag bij ons hebben geleverd, alles was top! De broodjes waren even mooi als op jullie foto’s en vooral superlekker! We hebben heel veel goede reacties gehad
Voor herhaling vatbaar ….

Gemeente Zoersel – openingsreceptie

Afgelopen vrijdag openden we een nieuwe bibliotheek in onze gemeente. De gasten werden tijdens de receptie verwend met een tapa-broodjes assortiment. Er werd gesmuld! Alle contacten vooraf en nadien verliepen ook vlekkeloos. Dit kunnen we samenvatten als een aangename samenwerking!

 

Jullie – Kasterlee – babyborrel

Twee weken geleden gaven we een babyborrel met tapa-dessertjes en cupcakes van hapjes en co.. GEWELDIG lekker!!
Iedereen was enorm enthousiast! zeker en vast een aanrader!
Bedankt Hapjes en Co